Nimanui nu ii plac produsele de skincare care sa nu dea rezultate, si cu atat mai putin mie, care sunt destul de lenesa in ceea ce priveste skincare. Am o rutina si incerc sa ma tin de ea, fara sa fac nimic in plus. Asa ca daca vad ca un produs nu functioneaza pentru mine, nu o sa ma obosesc sa il folosesc doar ca sa fie folosit.

Midnight recovery concentrate este un ulei pentru fata care se lasa peste noapte. Nu este nevoie de o cantitate foarte mare, iar textura lui este usoara, nu este foarte gras, din contra, este un ulei destul de subtire (suna ciudat, stiu!). Acest produs de skincare este un mix dintre mai multe uleiuri, printre care si lavanta (mirosul fiind unul subtil de lavanda). Recipientul este unul luxuriant, de sticla si iti ofera un sentiment placut atunci cand vrei sa il folosesti. Are o pipeta care te ajuta sa dozezi cantitatea. Ceea ce mi se mai pare interesant la produsele Kiehls este ca ambalajele acestora se pot recicla, iar la 3 respectic 6 si 9 ambalaje reciclate primiti produse cadou.

Am observat ca dupa folosirea acestui produs tenul meu este total schimbat. In primul rand raziaza, stiu ca e ciudat, dar chiar pare mult mai "healty" si are un glow natural, nu arata obosit. De asemenea, peste noapte, acest ulei imi hidrateaza foarte bine tenul si sunt super incantata de el. Pretul mi se pare ca este relevant, in jur de 200 lei pentru 30 ml, iar raportul calitate-pret este foarte bun.


As vrea sa incerc si uleiul de la Estee Lauder. Voi ati incercat vreunul dintre aceste doua produse?