Pentru ca multe persoane m-au intrebat daca sunt la Scoala de Makeup Melkior si ce fac eu mai exact acolo, m-am decis sa scriu un articol detaliat despre acest lucru si sa va lamuresc.

In primul rand trebuie sa stiti ca Scoala de Makeup Melkior are 2 module: Modulul 1 Makeup Conventional, Modulul 2 Makeup Special. Un modul dureaza doua saptamani (de luni pana vineri), costa 1350 de lei (dar ei au de multe ori oferte). 

In primele zile se face teorie, am invatat despre tipurile de ten, formele fetei, formele ochilor si buzelor, produsele si pensulele cu care vom lucra. Iar nu inainte de a ne apuca de machiat, am vorbit despre colorimetrie, despre contraste, nuante si altele. Apoi, in fiecare zi am invatat cate un tip de machiaj.

Am invatat: Machiajul de zi, Machiajul Business, Machiajul Pinup, Machiajul Smokey, Machiajul Banana Inchisa, Machiajul Banana Deschisa, Machiajul de Mireasa.


Machiaj Business realizat de mine, pe mine :))))Machiaj Pinup realizat de Teodor Varban Eu- in procesul de realizare a machiajului Pinup


Ce mi-a placut:

Teo Varban este trainerul care a indrumat grupa din care faceam parte, un om minunant, amuzant, rabdator, un makeup artist cu experienta de la care aveti de invatat o multime de lucruri daca sunteti atente.
Faptul ca la inceputul cursului am primit un Suport de curs.
Locul in care se tin cursurile este destul de central as zice eu, pe langa Foisorul de Foc.
In ultima zi de curs am exersat machiajul pe care il aveam de facut pentru examen.
Pe parcursul cursurilor beneficiam de reducere 20%  la magazinul Melkior din Strada Olari.


Ce nu mi-a placut:

Faptul ca am fost doar 5 fete in aceasta grupa si ca practica se facea cursant pe cursant. Nu am lucrat cu multe fizionomii pe cat mi-ar fi placut, iar pe langa asta plecam si destul de tarziu pentru ca intai trebuia sa faci tu machiajul, apoi trebuia sa stai ca model..
Ca nu am invatat sa lucram cu pigmenti sau glitter.. dar poate acest lucru se invata doar la un curs de avansati.Machiaj de seara- Banana deschisa realizat de Teodor Varban


Machiaj de seara- Banana deschisa (realizat de mine)