Recent, cu ajutorul unui fond de ten am descoperit ca tenul meu este uscat in anumite zone, asa ca am decis sa imi schimb crema de fata. Gandul meu a fost acela de a cumpara o crema mai scumpa pentru ca cele drugstore nu faceau mare diferente pentru mine, sincer. Asadar, am ajuns pe la Sephora si m-am hotarat sa incerc Clinique - dramatically different moisturizing cream. Dupa ce am cumparat aceasta crema am inceput sa caut pe internet review-uri si, ca sa imi pice cerul in cap, foarte multe persoane erau dezamagite de aceasta crema. 


Este o crema de culoare galbena, cu o textura foarte fina, nu prea grasa si care intra destul de repede in piele, insa iti da un aspect radiant, luminos. Nu lasa fata lipicioasa si pentru mine chiar este o crema minune deoarece a reusit sa ma faca sa imi simt fata mult mai hidratata. Eu o folosesc si dimineata, dupa ce ma spal pe fata si inainte de a-mi aplica machiajul, dar si seara, dupa ce imi fac ritualul de curatare si inainte sa merg la somn. O aplic si o masez cu miscari circulare.

Aceasta crema costa in jur de 120 de lei pentru 50 de ml. 

In opinia mea aceasta crema este perfecta si nu cred ca voi renunta prea curand la ea. Este buna pentru ten uscat, cu tendinta de uscare sau foarte uscat, dar si pentru tenuri mixte.De mentionat este faptul ca nu are SPF, dar nu ma deranjeaza pentru ca de obicei fondul de ten are SFP. 


Voi ce creme folositi ? 

Pupici