In ultima vreme au tot aparut burger baruri, burger vanuri si tot felul de localuri unde se servesc burgeri, care mai de care mai interesante, si chiar festivaluri dedicate burgerilor, asa ca azi m-am decis sa va vorbesc despre locul meu preferat. 

Chiar daca acesta este un blog de beauty, m-am decis sa fac si o categorie "Food" in care sa impartasesc cu voi mancarurile mele preferate (pentru ca sunt o gurmanda), locuri cu mancare buna, si chiar food inspiration.

Asadar, fara sa ne mai lungim, cel mai bun burger din Bucuresti se gaseste la Zvetto Burger Bar, situat in zona Timpuri Noi. Nu este un local foarte cunoscut sau foarte mare, insa burgerii sunt deliciosi. Sunt facuti pe loc cu ingrediente proaspete, carne Black Angus si au mai multe sortimente. Pana si o persoana care nu mananca niciodata carne de vita iubeste burgerii de aici! Preturile pentru burgeri sunt super ok, cel mai ieftin este 16 lei, iar cel mai scump este 28. Cartofi si sos va luati separat daca vreti.

Preferatii meu sunt: Burgerul picant (pentru ca are in el dulceata de ardei iute, mmm) si Cheeseburgerul. Dar va spun sincer ca pe oricare l-ati alege, o sa il dati gata imediat.

Va las cu cateva poze delicioase si va astept sa imi spuneti daca i-ati incercat sau care sunt localurile voastre preferate unde mancati burgeri buni.