In ultima vreme brand-ul meu preferat pentru produse skincare este Kiehl's si pe buna dreptate, nu m-a dezamagit niciodata! Astazi vreau sa va povestesc putin despre masca de curatare in profunzime Deep Pore Cleansing Masque din gama Rare Earth. Mastile cu argila sunt foarte bune pentru persoanele care au tenul gras, pori dilatati sau pentru persoanele care se confrunta cu punctele negre. Eu nu am tenul gras, si nici pori dilatati, dar in zona T am puncte negre, nu exagerat, dar ele exista si vreau sa scap de ele definitiv. De ce este eficienta aceasta masca? Pentru ca atunci cand argila se usuca absoarbe toate impuritatile depuse in pori. Dupa aceast pas pielea arata instant mult mai fina si mai curata.


Aloe Vera este unul dintre ingredientele chieie folosit in aceasta masca. Acest ingredient ajuta cu senzatia de calmare a pielii dar si de catifelare. Un alt ingredient cu care se mandreste aceasta masca este Bentonita (roca sedimentara cu proprietati absorbante). Pe langa functia de absorbie a uleiului si de curatare a pielii, acest ingredient este util si combaterea secretiei de sebum.


Mie imi place sa o aplic in strat uniform, destul de generos. Ma folosesc de degetele ca sa o aplic si incerc sa evit zona ochilor, si o aplic doar in zona T (frunte, nas, pomete si barbie). De multe ori imi place sa o aplic inainte de dus pentru ca imi este mult mai usor sa o dau jos. O tin pe fata pana se usuca de tot si apoi o curat. 


Rezultatele pe care masca le are asupra tenului meu sunt impresionante. Imediat dupa aplicare imi simt fata mult mai curata si mai radianta. Cel mai mult imi place ca ma ajuta si cu punctele negre, le elimina si este vizibil! Una peste alta, am numai cuvinte de lauda la adresa acestei masti. Masca mea este in varianta de 142 grame si a costat in jur de 100 de lei. O puteti gasi in magazinele Kiehl's Baneasa sau Kiehl's Afi sau chiar online aici. Puteti merge in magazin si sa cereti o mostra pentru acest produs, eu asa m-am indragostit de masca! 

Care este masca voastra preferata?