Too Faced - Grand Hotel Cafe este un set alcatuit din  3 mini paletute, in total cu 18 farduri de ochi, 1 bronzer si 2 blushuri si un rimel Better Than Sex in miniatura. Ambalajul este absolut superb, este un hotel care se deschide si are inauntru cele trei paletute perfecte pentru a crea machiaje festive, dar nu numai. Costa in jur de 200 de lei si se gaseste la SEPHORA.


Too Faced oricum ne incanta mereu cu ambalajele dragute, dar acesta, of, este atat de adorabil! 

Acest set vine cu 3 palete cu mirosuri diferite care ne duc cu gandul la Craciun si sarbatoare, Peppermint Mocha, Gingerbread Coffee si Eggnog Latte, cu farduri mate dar si sidefate. Culorile sunt super dragute si foarte pigmentate. In plus, daca vreti sa faceti cadou mai multor persoane puteti separa paletele si sa le daruiti prietenelor voastre.

 

Cum spuneam mai devreme, acceste paletute au farduri mate, dar si sidefate si cateva chiar cu glitter. Sunt cateva culori care m-au dezamagit putin si o sa vedeti in swatchuri, dar in general cele 3 palete sunt foarte bune si foarte pigmentate. Culorile mate sunt geniale, cremoase si usor de estompat. 

    EGGNOG LATTE

     PEPPERMINT MOCHA


    GINGERBREAD COFFE


Voi aveti ceva din colectiile lor de sarbatori ? Daca da, ce anume v-a placut cel mai mult? :D