Buuuuuna! Imi plac pensulele de machiaj, cu cat mai multe cu atat mai bine. Imi place sa le testez si sa le compar calitatea, dar si modul de aplicare.

Vreau sa va arat niste pensule care, consider eu, sunt esentiale pentru incepatoare intr-ale makeup-ului, pensule care sunt foarte bune si le gasim la preturi accesibile. Cu aceste 7 pensule eu pot realiza un machiaj complet si daca atunci cand sunt acasa folosesc 15 pensule, pentru calatorii le folosesc pe acestea si sunt perfecte.

Prima pensula pe care v-o prezint este Buffing Brush de la Real Tehniques

Aceasta pensula este ideala pentru aplicarea fondului de ten, fie el fluid sau mai cremos, si chiar si pudra! Eu aplic cateodata si pudra cu ea si lasa un finish super frumos. 

Foundation Brush - Real Tehniques

Aceasta este o pensula pentru fond den, dar mie mi se pare prea mica pentru asta si oricum nu imi place sa folosesc genul acesta de pensule pentru fond de ten, asa ca o folosesc pentru anticearcan si este foarte buna. Isi face treaba super bine si v-o recomand si voua.


Urmatoarea pensula este Contour Brush - Real Tehniques

Aceasta este o pensula multifunctionala pentru mine si o iubesc. In primul rand o folosesc pentru conturarea fetei, nu este nici prea mare, nici prea mica, si amesteca frumos, nu lasa linii drepte la contur. O folosesc si pentru blush pentru ca mie nu imi plac pensulele foarte mari, pentru ca acopera din conturul deja creat. De asemenea, o folosesc si pentru iluminator, daca pun putin produs si o folosesc fara sa apas prea tare lasa un efect foarte natural si frumos. Cateodata o mai folosesc si pentru a seta cu pudra concealerul, sau chiar toata fata. Deja v-ati dat seama ca iubesc super mult pensula aceasta si ca este foarte versatila.

Detalier Brush - Real Tehniques

Aceasta este o pensula pentru ochi, mai micuta. Eu o folosesc pentru a ilumina arcada, coltul intern, pentru a aplica fard pe pleoapa mobila si o mai folosesc pe pleoapa inferioara. Aceasta pensula este versatila si imi place foarte mult.


Aceste pensule sunt de la Real Tehniques si fac parte dintr-un set care mai vine si cu un suport pentru ele. Il puteti gasi pe makeupshop.ro sau in magazinele Debenhams, costa in jur de 70-80 de lei.


Base shadow - Real Tehniques

Aceasta pensula, dupa cum ii este si numele, a fost destinata pentru a aplica baza fardului de pleoape. Eu o folosesc cel mai des pentru a aplica in pliu culori si pentru a blendui. De asemenea, poate fi folosita pentru a aplica baza.


Pentru sprancene am o pensula preferata de la Melkior si nicio alta pensula nu o bate! Am mai incercat si altele dar ramane my all time favorite.
Este taiata in unghi, nu este nici prea mare, nici prea tare, perii nu sunt nici moi dar nici foarte tari. Este geniala. Nu stiu sa va zic numarul ei pentru ca s-a dus in timp, dar sigur o gasiti la ei in magazine si costa in jur de 30 de lei.


Ultima pensula este Pro Bent liner 23 - Sephora.

Aceasta pensula este ideala pentru eyeliner gel. Chiar daca majoritatea incepatorilor folosesc tus lichid care are deja pensulica sau eyeliner tip carioca, am vrut sa introduc si aceasta pensula aici. Fiindca este "indoita" face trasarea liniilor mult mai usoara. Costa in jur de 70 de lei.

Voi pe care le aveti? Lasati-mi un comentariu mai jos.

Sper ca am putut fi de folos si va mai astept pe la mine.