2016 trendurile de conturare si iluminare a fetei nu s-au oprit, dar a iesit in evidenta tehnica de strobing.

Strobingul este acea tehnica de makeup care accentueaza acele zone ale fetei unde lumina cade in mod natural, cum ar fi varful pometelui, arcada si arcul lui cupidon. 


NYX Strobe of Genius Illuminating Palette contine 7 iluminatoare, intr-o cantitate genoroasa (cele 4 de pe primul rand -2g, iar cele 3 de jos - 4g). Textura iluminatoarelor este fina si foarte pigmentata si recomand pentru orice tip de ten. Nuanta de lavanda m-a cucerit total, este foarte pigmentata si iesita din comun, ma duce putin cu gandul la ABH - Moonchild si are un finish satinat, nu foarte metalic.


Toate nuantele sunt foarte rezistente si ce imi place cel mai mult e faptul ca aceasta paleta poate fi folosita in toate anotimpurile, primavara - nuanta de lavanda si rozurile, vara-  acea culoare de bronz, iar toamna si iarna nuantele de auriu si sampanie. 


In poza cu swatchuri nu pare ca sunt foarte pigmentate, dar asta din cauza luminii pentru ca nu se vede cum stralucesc in realitate.

Aceasta paleta costa in jur de 80 de lei, dar tinand cont ca sunt 7 nuante mie mi se pare ca merita si ca face toti banii, sa nu mai zic ca pot fi folosite si ca farduri de pleoape.


Daca si voi iubiti iluminatoarele si vreti sa incercati mai multe chiar va recomand acesta paleta. Chiar e superba <3 !