Hello world!

Astazi vreau sa va vorbesc despre experienta mea la Nomasvello cu tratamentul facial ProSkin. Nomasvello este un salon cunoscut pentru IPL (epilare definitiva), dar care se ocupa si de albirea dintilor si tratamente faciale sau masaj anticelulitic, puteti sa aflati de pe site-ul lor mai multe informatii www.nomasvello.ro .

Aveam de gand sa imi fac un tratament de curatare faciala, asa ca am hotarat sa le calc pragul celor de la Nomasvello pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ei si am vrut sa testez pe propria-mi piele :).

Tratamentul pe care l-am ales, ProSkin, dureaza 20 de minute si se bazeaza pe curatarea faciala in profunzime cu ajutorul Ultrasunetelor si a Energiei Galvanice, fara sa atace tesutul. Acest tratament costa 135 de lei si eu l-am efectuat la Nomasvello Parklake https://www.nomasvello.ro/centre/bucuresti/park-lake/


Primul pas - demachierea

Chiar daca sunteti machiate sau nu atunci cand ajungeti la salon, primul pas din acest tratament il reprezinta demachierea, care va fi facuta cu ajutorul unor dischete de bumbac si cu apa lipozonala.

Al doilea pas - curatarea propriu zisa

Acum este momentul in care mi s-a pus la mana o bratara, dupa care a inceput curatarea folosind Ultrasunetele, dar si serul fiziologic. Ultrasunetele curata porii in profunzime, elimina punctele negre si pielea moarta, dar si stimuleaza circulatia sangelui. Pentru a inchide porii se foloseste Energia Galvanica.


Ultimul pas - hidratarea

Fata este masata cu o crema care contine vitamina C care regenereaza si hidrateaza tenul. 
Se recomanda ca dupa acest tratament sa nu se mai aplice machiaj pe fata, pentru ca produsele folosite sa actioneze asupra tenului.


Va recomand cu drag Nomasvello, m-am indragostit de felul in care arata tenul meu dupa tratament (dupa cum observati si in poza, punctele negre au fost diminuate). Mi-a placut faptul ca cei de la Nomasvello au dat dovada de profesionalism, dar in acelasi timp fiind si prietenosi. In cazul meu, in timpul tratamentului, nu am avut dureri, nu am simtit absolut niciun discomfort, deci daca va e frica sa faceti tratamente clasice de curatare a tenului trebuie sa il alegeti pe acesta!