Imi plac foarte mult dulciurile si mereu incerc prajituri noi, locuri noi, deserturi de peste tot. Unele sunt foarte bune, altele mai putin pe gustul meu. Azi vreau sa va povestesc putin despre eclere pe care eu le-am incercat. Nu pot sa zic ca sunt cele mai bune ever, dar sunt foarte asemanatoare cu cele pe care le-am mancat la Paris. Cele mai bune eclere din Bucuresti le gasiti la French Revolution. 

De ce sunt cele mai bune? Pentru ca au cea mai faina crema, sortimentele sunt diverse si sunt sigura ca nu veti mai gasi in alta parte astfel de eclere. Pana si ornamentele sunt delicioase! Preferatele mele sunt: Citron Vert Basilic (cu lamaie su busuioc) o combinatie super interesanta pentru ecler, fresh si delicioasa, Kalamansi - cu bezea si lamaie (cel mai pufos ecler ever) si Pistache - cel cu fistic, insa va garantez ca toate sunt dementiale!

Eclerele de aici sunt mereu proaspete, niciodata nu vei manca un ecler facut ieri, si inca un aspect misto, pe site-ul lor puteti gasi lista cu ingrediente folosite, ah si da, sunt naturale - http://www.frenchrevolution.ro/ingrediente/ . Sincer, chiar nu am nicio critica si de departe sunt cele mai bune din Bucuresti. Daca vreti sa iesiti la o prajitura, sau sa faceti un gest frumos, sau pentru la birou - va recomand cu incredere French Revolution Eclaires.


Mai jos aveti o lista cu sortimentele pe care le gasiti la ei. Din cand in cand introduc sortimente noi sau mai scot sortimente. Un ecler costa 14 lei.

Voi ati incercat French Revolution Eclaires? Ce sortiment va atrage cel mai tare?