Acum cateva luni am pus si eu mana pentru prima data pe doua dintre produsele foarte laudate de la Kiehl's si anume Ultra Facial Cream si Creamy Eye Treatment with Avocado. Vreau sa va impartasesc si voua parerea mea despre aceste doua creme, care sunt deasemenea top sellers la ei. Pe langa faptul ca ambalajele sunt facute din mateiale reciclate, sunt si foarte dragute. De multe ori produsele Kiehls vin in marimi full size (cantitati mai mari) si travel size (ideale pentru calatorit sau pentru testarea efectiva a produsului). Prima vizita in magazinul Kiehl's m-a fascinat deoarece am aflat de super ofertele lor, puteti beneficia de un card de fidelitate, dar si daca va intoarceti cu recipientele goale puteti primi produse gratis.

Ultra Facial Cream

Aceasta crema este superba din toate punctele de vedere. In primul rand are o textura super faina, nu este deloc grasa si miroase placut. Crema se absoarbe foarte repede in piele si in cateva minute nu o sa o mai simtiti pe fata. Eu am folosit-o si inainte de a aplica machiajul si a fost perfect deoarece nu a lasat pelicula grasa. Dupa cateva folosiri am inceput sa vad rezultate: tenul mult mai hidratat si mai luminos, asa ca o sa recumpar. Mie mi-au ajuns 50 ml pentru 2 luni. A costat in jur de 120 de lei.


Creamy Eye Treatment

Nu eram adepta cremelor de ochi si sa fiu sincera nici nu am incercat asa de multe, insa mi s-a recomandat sa folosesc o crema de ochi pentru ca zona respectiva este prea uscata in anotimpul rece. Aceasta crema este destul de grasa si o aplic doar seara, e nevoie doar de o cantitate foarte mica. Eu am incalzit crema cu degetele inainte de aplicare, iar cand este masata in piele isi schimba consistenta si se absoarbe si ea destul de repede. Dimineata cand ma trezeam imi simteam fata mult mai hidratata si fina, sper sa dea rezultate bune pe termen lung. Cantitatea de 15 ml cred ca imi va ajunge o buna perioada de timp. A costat in jur de 130 de lei.

Voi ce produse Kiehl's ati incercat? Aveti ceva recomandar?