Niacinamida este un ingredient care a capatat atentia multor persoane, intr-un timp relativ scurt. Asta deoarece niacinamida este un ingredient care FUNCTIONEAZA pentru toata lumea - de la ten gras, la cel mixt, normal, cu tendinta de acnee, pana la cel uscat. Dupa ce introduci acest ingredient in rutina de ingrijire a tenului sigur vei observa schimbari in bine.

    In ultima vreme tenul meu a fost unul mixt, in zona T destul de gras, iar in retul fetei - normal. Si astfel am decis ca am nevoie de ceva care sa imi controleze secretia de sebum si sa o reduca, asa ca am comandat produsul de la The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1%.

Daca va confruntati cu excesul de sebum, cu o piele neuniforma, pori mariti, sau daca va doriti doar un ten mai luminos si ceva care sa va ajute sa imbunatateasca bariera protectoare a pielii - ar putea ca acest review de produs sa va ajute.

    Niacinamida este un antioxidant care reduce porii mariti, ajuta la uniformizarea tenului, ajuta cu textura, iar Zincul este un ingredient care este recunoscut pentru proprietatile anti-inflamatoare.


Produsul este transparent si are o consistenta mai densa decat apa, pe piele se simte destul de usor si nelipicios, iar in momentul aplicarii pe ten - este foarte putin spumos. Un alt lucru foarte bun la acest ser este faptul ca nu contine alcool si nici parfum. Eu folosesc acest ser dupa ce tenul a fost curatat si spalat cu un produs special pt acest par, apoi aplic serul The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% peste tenul putin umed- cu o cantitate nu foarte mare, astept cateva minute sa se usuce, iar apoi vin cu crema hidratanta ca si pas final. Eu il folosesc odata pe zi, in fiecare seara. Daca introduceti acest produs nou in rutina voastra, va recomand sa il introduceti treptat si sa il folositi odata la cateva zile apoi tot mai des.


        CONCLUZII IN URMA FOLOSIRII ACESTUI PRODUS

Am folosit acest produs timp de 6 luni - si pentru tenul meu a functionat extrem de bine. In urma folosirii regulate a acestui produs, tenul meu a devenit mult mai glowy, mai luminos, porii s-au micsorat, iar excesul de sebum a disparut, tenul a devenit unul normal. Machiajul rezista mult mai bine pe ten acum.

Daca va doriti o piele mai clara, luminoasa, cu mai putin sebum, trebuie neaparat sa ii dati o sansa acestui produs The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% , mai ales ca are si un pret destul de accesibil - pana in 40 RON, si il puteti gasi online pe diverse site-uri, va las mai jos: