Buuuuna!

Wow, a trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog!

Voiam sa va povestesc cate putin despre ultima conferinta la care am participat. Daca nu stiati Webstock este un eveniment despre social media care uneste la un loc pasionatii de online. La conferinte se dezbat teme actuale din online, despre cum putem sa ne imbunatatim proiectul online, dar si sfaturi de la speakeri precum Matei Dima, Lucian Mandruta, Alex Galmeanu, Marius Manole si altii (cum au fost anul acesta).

Pentru mine a fost prima data cand am participat la Webstock, chiar daca a fost a zecea editie. Am fost suprinsa sa vad cati oameni au fost prezenti, salile destinate evenimentului din JW Marriot Hotel devenind neincapatoare, Webstock chiar este cel mai tare eveniment despre social media din Romania. Conferintele s-au desfasurat toata ziua, incepand cu ora 9 dimineata, iar cele dupa ora 14 s-au desfasurat in 3 sali paralele. 

Ca si o concluzie finala pot spune ca mi-a placut enorm sa fiu prezenta acolo, chiar daca nu am ajuns de dimineata, am invatat lucruri interesate de la persoane renumite, am facut networking si m-am simtit super bine! Abia astept sa merg si anul viitor.